Инициатива за Здрави Зъби БЕЗСтрах НАВреме БЕЗПари ВИЖПодробности

Имате проблем със зъбите или венците и искате да получите най-доброто и най-съвременното зъболечение от вашия зъболекар? Искате да получите внимание и специално отношение и грижа?!

1

Търсите най-добрия зъболекар в София, който може да реши вашия проблем.

2

Най-доброто зъболечение е съобразено, с качеството, с цената и възможностите на всеки!

3

Заповядайте в зъболекарския кабинет, за да ви съставим индивидуален план на лечение.

Обади се в кабинета и запази час - не боли. Телефон: +359 887 415 811. Информация и карта на кабинета в Контакти.

Тук са изброени и обяснени услугите, които предлагаме на нашите пациенти. Опитали сме се да ги обясним по достъпен начин, като е акцентирано на най-важните неща: как протичат, дали са болезнени, кои са важните моменти при извършването им и по какво бихте могли да ги оцените.

Национална здравноосигурителна каса (НЗОК)

В зъболекарския кабинет можете да се възползвате от услугите покривани изцяло или частично от националната здравноосигурителна каса. За целта трябва да носите вашата здравноосигурителна книжка и да я представите в началото на посещението.

Зъбни импланти

Възстановяването на зъби с импланти набира все по голяма скорост и това не е случайно. Успеваемостта на този тип лечение е над 95% и чрез него вече сме в състояние да лекуваме случаи, които до преди това бяха възможни само с носенето на неудобни снемаеми протези.

Всичко започва с преглед и анализ на съзъбието, преценяват се показанията и противопоказанията за поставяне на импланти. Зъбни импланти

Коронки и мостове

Когато е разрушена голяма част от зъба в следствие на кариес, фрактура или по някаква друга причина, се налага обличането му с коронка. Коронката обхваща зъба от всички страни и по този начин го предпазва от счупване и кариес, като го изолира от бактериите в устната кухина.

Коронките могат да бъдат изработени от метал и керамика или да бъдат изцяло керамични. Съвременните изисквания за биологична поносимост и максимална прецизност налагат изпиляването да е прагово т.е. в основата на зъба се прави праг върху, който ще легне ръба на коронката. Коронки и мостове

Естетични пломби

Днес изискванията за естетика във всяко едно отношение са много високи, затова и пломбите не правят изключение. Със съвременните материали и прецизно изпълнение, те са устойчиви във времето, задоволяващи напълно както функцията така и естетиката, естетичните пломби не могат да се различат от естествените зъби.

Важно е да се знае, че за да се направи едно естетично възстановяване и то да трае дълги години е необходимо да се възстановят, както правилната анатомична структура на зъба, така и контактите със съседните и срещупложните зъби. Естетични пломби

Лечение на коренови канали

Кариеса засяга само емайла и дентина, ако инфекцията прогресира към пулпата (нерва) се превръща в Пулпит,ако не се вземат мерки инфекцията може да излезе и извън зъба, диагнозата става Периодонтит, като тя се изразява в този абцес (гранулом/торбичка)

За отстраняването на инфекцията е необходима както механична обраборка чрез специални канални инструменти, с които се премахва част от инфектираната тъкан, така и химична, която да да дезинфектира канала. Лечение на коренови канали

Лечение на венци

Пародонтозата (пародонтит) е сред най-често срещаните заболявания сред хората над 30 години. Много от хората си мислят, че това е нормално след определена възраст и за нея лечение няма.

Ако ви кървят венците, или са ви зачервени и подути, то при всички случаи те са възпалени. При този случай е добре да се обърнете към зъболекар за да установите причината за това. Много често проблемите идват не от честота на миене на зъбите, а по-скоро от неговото качество. Лечение на венци

Фасети

Искате да промените усмивката си? Фасетите могат да променят не само усмивката ви, но и значително да подобрят излъчването ви. Фасетите са порцеланови люспи, които се използват за корекция на усмивката, с минимално изпиляване на предната повърхност на зъбите и много добър естетичен резултат.

Предимството им е, че резултата е красива нова усмивка с минимално изпиляване, като зъбите запазват естественото си излъчване. Резултата е по-дългосрочен от бондинга и изпиляването е по-щадящо в сравнение с целите коронки. Фасети

Бондинг

Бондинга е процедура, която се използва за корекция на несъвършенства във формата и големината на зъбите (най-често предните), при отчупване или разстояния между тях.

Предимството е, че е по евтин вариант от фасетите, работа се приключва най-често в едно посещение с минимално изпиляване на зъбите. Бондинг

Керамични инлеи

Когато кариеса е засегнал голяма част от зъба, но директно изграждане на зъба с пломба не е достатъчно надеждно, е добре да се изработят керамични инлей.

Когато кариеса е засегнал голяма част от зъба, но директно изграждане на зъба с пломба не е достатъчно надеждно, е добре да се изработят керамични инлей.

След премахването на кариеса и оформяне на зъба, се взема отпечатък, който се изпраща в лабораторията. В следващото посещение илеят се пробва и ако всичко е наред, се циментира.

След премахването на кариеса и оформяне на зъба, се взема отпечатък, който се изпраща в лабораторията. В следващото посещение илеят се пробва и ако всичко е наред, се циментира. Керамични инлеи

Вадене на зъб

С напредъка на денталната медицина, все повече зъби се лекуват успешно, но в някои случай това е невъзможно. При тези случаи се налага те да бъдат извадени.

Процедурата се извършва под местна или пълна упойка. Вадене на зъб

Електронен картон за всички пациенти

За да получaт най-добрата стоматологична грижа, нашите пациенти разполагат с онлайн картон.

  • Следите как протича лечението ви
  • Виждате какво се случва на зъболекарския стол
  • Спазвате редовната профилактика
  • Получавате гаранция за проведеното лечение

Зъболекар контакти

д-р Младен Камбов

Лекар по дентална медицина

София
ул."Константин Иречек" 19
С предварително запазен час!

+359 887 415 811 E-mail: mladen@kambov.com
Skype: drkambov